Parametry a popis produktu

Recenze nám o ✅ KELA Pohárek MARTA plastik bílá KL-24191 prozradily, co se zákazníkům líbí, jaké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 139 Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká. Zkušenosti, diskusi a hodnocení najdete i přímo pod produktem. Máte rádi koupelnové doplňky, které nepodléhají trendům? Pořiďte si tento klasický kelímek, který můžete používat jak pro každodenní ústní hygienu, tak jako nádobku na zubní kartáček. Bílá barva vkusně doplní interiér každé koupelny. 

Více informací a fotografií k produktu

Další podrobnosti k produktu:

E-shop 4home.cz Prodává toto zboží KELA Pohárek MARTA plastik bílá KL-24191 Za výhodnou cenu 139 Kč. Vyberte si, kde ho koupíte.

Dodavatel zboží je oblíbený obchod 4home.cz, recenze a zkušenosti obchodu na heureka říkají, že zboží a dodání bude v pořádku.

Doprava: Zboží Vám většinou doručí Česká pošta nebo DHL (někdy i PPL nebo GEIS).

Zjistit dostupnost

Komentáre

Přidáno: před měsícem
Kazimír

V kategorií Stojany na kartáčky jsem hledala něco kvalitnější - hoc i za vyšší cenu. Vyplatilo se mi zainvestovat. Pomohli mi zejména recenze ostatních zákazníků, které jsem si našla online.

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Jakub

Plusy: kvalita, design, cena. mínusy: zboží nebylo skladem, musela jsem na něj čekat

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Uršuľa

V 4home.cz jsem už nakupovala a vždy jsem byla spokojená. Není třeba se obávat naťahovačiek.

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Fridrich

Nakoupila jsem v elektronickém obchodu 4home.cz a byla jsem příjemně překvapená. Zboží jsem měla doma na další den.

Hodnotenie 5*

Přidáno: před měsícem
Štefánia

Jde o ověřenou značku, věřím že vše bude fungovat jak má.

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Barbora

Nechtěl jsem investovat příliš mnoho ai proto jsem rád, že jsem narazil na KELA Pohárek MARTA plastik bílá KL-24191 za cenu 139 Kč

Hodnotenie 5*

Přidáno: před měsícem
Valentína

Fajn nabídka, dobré ceny, výborná komunikace. Doporučuji.

Hodnotenie 4*

Přidat komentář

METAFORM CC004 Rebecca sklenka, černá/keramika

Krásná sklenička v retro stylu se bude vyjímat v každé koupelně. Můžete jí využít na kartáčky i kosmetické štětce. Instaluje se navrtáním do zdi nebo nalepením na obklady.

GEDY PI1002 Pirenei sklenka, bílá matná/mléčné sklo

Praktická sklenička v minimalistickém stylu nemůže chybět v žádné koupelně. Můžete jí využít na kartáčky i kosmetické štětce. Upevňuje se přivrtáním do obkladů.

RIDDER 22190109 Little rock sklenka na postavení, béžová

Praktická sklenička v dekoru kamene nemůže chybět v žádné koupelně. Můžete jí využít na kartáčky i kosmetické štětce. Je vyrobena z polyresinu, který se vyznačuje velkou životností.

GEDY PI1013 Pirenei sklenka, chrom/mléčné sklo

Praktická sklenička v minimalistickém stylu nemůže chybět v žádné koupelně. Kombinace černé a mléčného skla jí dodává eleganci. Můžete jí využít na kartáčky i kosmetické štětce. Upevňuje se...

SAPHO 1318-05 Diamond dvojitá sklenka, bronz

Tato praktická dvojsklenička nemůže chybět v žádné koupelně. Můžete jí využít na kartáčky i kosmetické štětce. Upevňuje se přivrtáním do obkladů.

Kleine Wolke Kelímek Flash, bílá

Máte rádi koupelnové doplňky, které nepodléhají trendům? Pořiďte si tento klasický kelímek, který můžete používat třeba na zubní kartáčky. Bílá barva se hodí do každého interiéru.

Cena, akce, slevový kód

Zajímá Vás, jak se vyvíjela cena tohoto produktu? Podívejte se do našeho grafu a zjistěte kdy byl produkt nejlevnější a zda ho dokážete koupit ve slevě. » Zjistit cenu k dnešnímu datu 20.04.2024