Parametry a popis produktu

Recenze nám o ✅ FALA Držák toaletního papíru Quad Chrom, TO-69316 prozradily, co se zákazníkům líbí, jaké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 319 Kč je ve srovnání s vysokou kvalitou produktu nízká. Zkušenosti, diskusi a hodnocení najdete i přímo pod produktem. Praktický a elegantní držák toaletního papíru k přichycení pomocí šroubů s hmoždinkami. Funkční doplněk zajišťuje pohodlné používání koupelny i WC a umožní mít vše po ruce a k dispozici. Kolekce Quad Chrome je díky modernímu vzhledu doplňků vhodná do luxusních interiéru koupelen a WC. Vyrobeno z pevné slitiny s vrstvou chromu. Rozměr základny: 4 x 4 cm 

Více informací a fotografií k produktu

Další podrobnosti k produktu:

E-shop 4home.cz Prodává toto zboží FALA Držák toaletního papíru Quad Chrom, TO-69316 Za výhodnou cenu 319 Kč. Vyberte si, kde ho koupíte.

Dodavatel zboží je oblíbený obchod 4home.cz, recenze a zkušenosti obchodu na heureka říkají, že zboží a dodání bude v pořádku.

Doprava: Zboží Vám většinou doručí Česká pošta nebo DHL (někdy i PPL nebo GEIS).

Zjistit dostupnost

Komentáre

Přidáno: před měsícem
Drahoslava

Čekala jsem na slevu a koupila jsem za 319 Kč .. doporučuji

Hodnotenie 5*

Přidáno: před měsícem
Timotej

Nemám co vytknout, ale zboží mám doma jen 2 týdny. Snad něco vydrží ..

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Oto

Pokud hledáte kvalitní výrobek, pak vám doporučuji FALA Držák toaletního papíru Quad Chrom, TO-69316. Překvapil mě výbornou kvalitou.

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Darina

Za takto dobrou cenu - 319 Kč lepší produkt nenajdete

Hodnotenie 5*

Přidáno: před měsícem
Ferdinand

Na netu má FALA Držák toaletního papíru Quad Chrom, TO-69316 velmi fajn hodnocení, byla to jasná volba

Hodnotenie 4*

Přidáno: před měsícem
Jaromír

Tato značka je léty ověřená, netřeba hledat nic jiného

Hodnotenie 5*

Přidat komentář

Clementoni Můj první fotoaparát, 14 x 20 x 6 cm, světelné a zvukové efekty

Dětský interaktivní fotoaparát Clementoni se zvukovými a světelnými efekty rozvíjí dětskou motoriku a další dovednosti. Fotoaparát hraje roztomilé melodie a vydává zvuky zvířat při každém...

Koziol WC set Rio transparentní antracitová, 47 cm

Tento set bude elegantním doplňkem, který udělá z vaší toalety designové místo. Je vyroben z materiálu, který se dá 100 % zrecyklovat. Koziol je německá firma a všechny její výrobky jsou vyrobeny...

GEDY PI330314 Pirenei WC štětka závěsná, černá mat/mléčné sklo

Minimalistický WC set bude skvělým doplňkem koupelny nebo toalety. Jednoduchá kombinace černé barvy a mléčného skla se hodí do každého interiéru. Instaluje se navrtáním na zeď.

METAFORM CC017 Rebecca držák toaletního papíru bez krytu, černá

Jednoduchý retro držák dodá vaší toaletě styl. Díky zatočenému konci tyčky vám toaletní papír snadno nesklouzne. Instaluje se navrtáním do zdi nebo nalepením na obklady.

SAPHO GA1311 WC štětka na postavení, broušený nerez

Minimalistický WC set je nezbytným doplňkem každé koupelny nebo toalety. Má elegantní oválný tvar a je vyroben z odolného materiálu.

GEDY 523314 WC štětka na postavení, černá mat

 WC set v minimalistickém stylu bude ozdobou každé koupelny. Elegantní černá barva se hodí do každého interiéru.

Cena, akce, slevový kód

Zajímá Vás, jak se vyvíjela cena tohoto produktu? Podívejte se do našeho grafu a zjistěte kdy byl produkt nejlevnější a zda ho dokážete koupit ve slevě. » Zjistit cenu k dnešnímu datu 20.04.2024